Företag & Konferenser

 

thaiyogamassage.se

 

 

"Today is a gift. That´s why it´s called the present"

Massage & Yoga som friskvård

Jag kommer till Dig eller Du till mig. Valet är ditt. Reglerna kring friskvård på jobbet har förbättrats och massage & yoga är numera en skattefri förmån och klassas som friskvård. Företag kan erbjuda massage & yoga till sina anställda utan att behöva skatta för förmånen. Massage behöver inte längre motiveras med att vara rehabiliterande

 

Att som anställd få möjlighet att ta hand om sig själv gynnar också företaget. Ekvationen är enkel: anställda som känner sig uppskattade blir både effektivare och kreativare. Företag som månar om sin personal sänker sjukfrånvaro på sikt.

 

Friskvård handlar om balans i både kropp & själ. Vi är idag utsatta för mycket stress och ett högt tempo. Sjukskrivningarna ökar och vi behöver hitta vägar för att förbättra vår hälsa.

 

Att gå i från på jobbet en stund och få lite tid för sig själv, få tid att bara andas, känna in kroppen med lugna rörelser eller med massagens beröring. Att få hjälp och verktyg till de stela axlarna eller värkande ryggen och släppa på spänningar och krav kan göra hela skillnaden.

 

Varmt välkommen att höra av dig!

Besöksadress: Skärgårdshotellet, Kaptensgatan 2, Nynäshamn. Tel. 0736341087

 

Elisabeth Nilsson * Diplomerad Thaiyogamassör * Dipl. Yogalärare & Hawaiiansk Massör * F-skattsedel * Ansvarsförsäkrad

Copyright © All Rights Reserved.