Karmakonto

"Today is a gift. That´s why it´s called the present"

Karmakontot och våran mysiga kuddhörna


VAD MENAS MED KARMAKONTO?


Karmakonto har många betydelser.


Du kan komma till den mysiga kuddhörna på en kopp te, kaffe och liten kaka om du känner för att umgås när det är öppet. Bara hänga, kanske bläddra i en tidning, bok eller meditera en stund. Står det ÖPPET är du alltid välkommen!


Det kan också vara ett anpassat pris på yoga och behandlingar när du har en ansträngd ekonomi. Det händer oss alla ibland. Då tar vi ett snack och så fixar vi till det.


Det kan också vara återvinning. Allt från omstöpta ljusstumpar till nya vackra ljus, secondhand kläder m.m.


Elisabeth & Thaiyogamassagen

Thaimassagen, Thaiyogamassage, upptäckte jag i Thailand. Upplevelsen av den var annorlunda jämfört med den massage jag fått förr. Den var så genomgående och grundlig i sättet att arbeta igenom hela min kropp och gjorde ett djupt intryck på mig. Inte minst det faktum att jag fick den fullt påklädd. Där började min "resa" till utbildad thaimassör. Jag hade problem med mina axlar och blev själv hjälpt av Thaimassagen. Det var den "sträckbänk" som jag längtat efter men också en meditativ upplevelse som gav mig massor av energi.  Jag blev och blir fortfarande oftast väldigt pigg när jag själv får thaimassage. De gånger jag haft svårt att sova, jetlag etc. så har jag å andra sidan somnat ovaggad efter en behandling.   

2002 fick jag kontakt med Tina Lee Möller på Thaimassagecenter i Stockholm, numera Tina Lee Center. Jag fann till min stora glädje att hon håller utbildningar av hög klass här hemma i Sverige. Jag har hos henne gått hela utbildningen till Thaiyogamassör, grund- och fortsättningskurser samt påbyggnadskurs. Hon är en stor inspirationskälla, en mycket duktig Thaimassör, lärare och vän. Tack Tina!

Genom att regelbundet ta egna behandlingar både hemma i Sverige och i Thailand fyller jag på mig själv med energi och lär mig något av varje thaimassör.


Chiang Mai, Thailand


På Natural Energy, Chiang  Mai, Thailand har jag vidareutbildat mig i den thailändska örtmassagen som är en annan viktigt del i den thailändska massagetraditionen. En  inspirerande utbildning av duktiga terapeuter & lärare.

Det genuina Chiang Mai i norra Thailand  anses vara thaimassagens vagga. Denna mycket anrika, andliga tradition av massage förs här vidare av duktiga terapeuter, lärare och skolor.


Thank you Nam, Naan and the rest of the crew at Natural Energy for your inspiration, hospitality,  care and friendship. Kaphun Kaa! Elisabeth
Elisabeth Nilsson * Diplomerad Thaiyogamassör * Dipl. Yogalärare & Hawaiiansk Massör * F-skattsedel * Ansvarsförsäkrad

Copyright © All Rights Reserved.