Tider

Tider

UNDER RÅDANDE OMSTÄNDIGHETER I VÄRLDEN JUST NU GÄLLER INTE TIDERNA  I SCHEMAT OVAN. JUST NU ÄR DET ETT CORONASCHEMA SOM DU HITTAR UNDER LÄNKEN "AKTUELLT".

Yogapass online flera gånger i veckan.Schemat är uppbyggt med veckodagarna lodrätt och yogaformen vågrätt så att du lätt ska kunna se.

Du läser mer om alla olika PASSEN HÄR

OBS! Några tidsändringar och två pass till i veckan. Tisdagens lugna hatha/yin yoga är tillbaks på tisdagarna i 60 minuter. FÖRSTA SÖNDAGEN I MÅNADEN ÄR YOGAN INSTÄLLD


Jag har lyssnat till alla önskemål som getts mig och även rådfrågat några. Pusslat och ändrat. Inget är hugget i sten.

Titta alltid under sidan AKTUELLT för nyheter, workshops, inställd yoga, tillagd yoga, yogaresor etc.


Yogaterminen börjar  måndagen den 20/1 2020 och pågår t.o.m. 14/6. Därefter kommer ett sommarschema.


Efter 18 år med yoga och thaiyogamassage i Nynäshamn flyttar jag den 19/11 2019 till en ny lokal på Lokmannavägen 8 i Nynäshamn.Du tränar yoga  helt utifrån dig själv och dina egna förutsättningar. Lyssna till din kropp, på vad den "kan" och "vill" göra. Vid eventuell sjukdom eller skada skall läkare alltid rådfrågas först, meddela detta innan passet börjar. All träning sker på egen risk. Självklart stänger vi av våra mobiler i yogasalen.


 Hos mig kan du betala med swish eller mot faktura.

Elisabeth är ansluten till Friskvårdskuponger,  Actiway och Wellness.Elisabeth Nilsson * Diplomerad Thaiyogamassör * Dipl. Yogalärare & Hawaiiansk Massör * F-skattsedel * Ansvarsförsäkrad

Copyright © All Rights Reserved.