Möten med massage

Lär dig massera dig själv & andra

För många är massage något ”exklusivt” man får i present när man fyller år eller när man har råd att unna sig något extra. Något som ges av experter. Här lär vi oss istället självmassage eller att massera varandra på ett avkopplande och effektivt sätt. Rätt intention och känsla är vad som behövs för att kunna ge en riktigt bra massage. Alla kan!


DoIn - Självmassage

 

Självmassage är en japansk lära – Do In – som betyder just självmassage. Det är en kombination av tekniker för att förbättra cirkulationen och energin i kroppen. Övningarna piggar upp trötta muskler, lindrar nedstämdhet, mjukar upp en stel och spänd kropp och ett stressat sinne. Att börja dagen med Do In väcker kroppen och sinnet och du känner dig uppfriskad och fylld av energi. Att avsluta dagen med Do In är fysiskt och mentalt avslappnande och gör att du sover bättre.

Tid: 30-45 minuter.  Antalet deltagare är obegränsat, du ska ha plats att stå upp, det är allt.


Ge massage till din kollega, vän eller partner


Ge massage: Vi lär oss tekniker med ursprung ur den Traditionell Thaimassagen, Thaiyogamassagen, specifikt för axlar, nacke, huvud och händer. Massagen ges med mottagaren sittande på en stol och givaren ståendes bakom. Under tiden som du får massage vilar dina trötta fötter i ett skönt fotbad.


Denna aktivitet har även andra positiva effekter på deltagarna i gruppen utifrån t ex förmågan att samarbeta, visa respekt för varandra och få ge och ta emot.

Tid: 90-120 minuter: Pris& Bokning:  Kontakta Elisabeth för mer info. Högst 12 personer per grupp för att du ska hinna både ge och få.Elisabeth Nilsson * Diplomerad Thaiyogamassör * Dipl. Yogalärare & Hawaiiansk Massör * F-skattsedel * Ansvarsförsäkrad

Copyright © All Rights Reserved.