Priser

Långtidssjukskrivna (vid uppvisande av sjukintyg) och pensionärer har alltid 20 % rabattPRISER 


YOGA 60 minuter

DROP-IN 160 kr/per gång.


FRIHETSKORTET (60 minuterspassen) 10 gånger 1200 kr. Går självklart att använda till workshops


KARMAKONTO

Vi hamnar alla i situationer i våra liv då vi som mest behöver yoga och massage men kanske p.g.a. sjukskrivning, långvarig arbetslöshet eller annat inte har råd att betala fullt pris. På Thai yoga massage Center finns alltid utrymme för individuella priser och vi hittar alltid en lösning. Du behöver bara be om ett samtal.

Reducerat pris är främst för de med låg inkomst. Om även det reducerade priset är för högt för dig, eller om du vill dela upp betalningen, hör av dig så hittar vi en lösning. FÖR MIG ÄR DET VIKTIGT ATT DE SOM VILL DELTA FÅR DET, OAVSETT EKONOMISKT SITUATION.

 

FÖRSTA GÅNGEN DU YOGAR? Prova på pris  60 min 100 kr.Du tränar yoga  helt utifrån dig själv och dina egna förutsättningar. Lyssna till din kropp, på vad den "kan" och "vill" göra. Vid eventuell sjukdom eller skada skall läkare alltid rådfrågas först, meddela detta innan passet börjar. All träning sker på egen risk. Självklart stänger vi av våra mobiler i yogasalen.


Hos mig kan du betala med swish eller mot faktura.

Elisabeth är Ansluten till Epassi, Friskvårdskuponger, Actiway och Wellnet.


Privat Yogaträning hos Elisabeth: För dig som av någon anledning inte vill eller kan öva yoga i grupp, som vill ha ett program speciellt för dig och dina förutsättningar går det bra att komma på egen hand. Vi utformar då tillsammans ett yogapass för dig. Pris/timme för privat tid: 550 kr inkl moms.Elisabeth Nilsson * Diplomerad Thaiyogamassör * Dipl. Yogalärare & Hawaiiansk Massör * F-skattsedel * Ansvarsförsäkrad

Copyright © All Rights Reserved.