Thai Rocking Massage

Thai Rocking Massage - En mjukare form av den traditionella thaimassage - Yoga för lata

Precis som i den Traditionell Thaimassagen, Thaiyogamassagen ger Thai Rocking Massage dig en avspänd & smidig kropp fylld av energi.

Du får massagen fullt påklädd i tunna, bekväma och löst sittande kläder. Fötterna är bara.  Behandlingen utförs på en mjuk golvmatta vilket gör att massören blir mer flexibel och använder sin egen kroppsvikt istället för muskelstyrka.

Genom att vagga (rocka), rulla, cirkla, skaka och svänga din kropp får då ny energi och släpper på spänningarna i kroppen.

Denna behandling passar alla, även personer som är mycket stela, äldre eller känsliga för smärta.


En god hälsa utan smärtor är i den Thailändska tron resultatet av ett fritt flöde i kroppens energiströmmar. Man anser att de vanligaste orsakerna bakom värk och orörlighet kommer sig av att musklerna kortas under påverkan av stress och spänningar. Att trycka på specifika punkter och sedan stretcha ut musklerna till deras normala viloläge gör att spänningar släpper och energier kan vandra fritt.


Pris: 60 minuter 550 kr

Effekter & Hur det känns att få Thaiyogamassage

"När en person är sjuk i Siam börjar han med att ge hela sin kropp en behandling av någon som är skicklig däri, som sätter sig på den sjuke och trampar honom under sina fötter”. /Simon de la Loubere,  French liaison to the Thai Royal Court in Ayutthia, 1690

Det kan ta flera dagar efter en behandling innan energiflödet i kroppen är helt balanserat. Man kan märka skillnader och effekter en bra tid efter behandlingen och inte bara när den pågår.


Den vanligaste reaktionen efter en behandling är  trötthet, vilket är ett tecken på att gammal energi lämnar kroppen. En annan vanlig reaktion är en känsla av att ha massor av energi, ”piggryck”, vilket betyder att ny energi strömmar in kroppen. Rörelserna och effekterna av Thaiyogamassagen påminner mycket om de man erhåller i Yoga. Thaimassage kallas även ”Yoga för Lata” eller just Thaiyogamassage. Den som vill öka sin flexibilitet har stor nytta av Thaiyogamassagen.


* Ger  en effektiv, djup avslappning som löser upp både djupa och ytliga spänningar/blockeringar i kroppen


* Öppnar & stärker kroppens energiflöden     


*  Lindrar muskelspänningar, huvudvärk & värk i  nacke/rygg     


*  Förbättrar immunförsvaret och ökar blodcirkulationen   


*  Förbättrar sömnen och matsmältningen     


* Lindrar vissa sjukdomar, då även de inre organen stimuleras.


Detta ger Thaiyogamassagen en  egenskap som ”helande” terapiform.   Elisabeth Nilsson * Diplomerad Thaiyogamassör * Dipl. Yogalärare & Hawaiiansk Massör * F-skattsedel * Ansvarsförsäkrad

Copyright © All Rights Reserved.