Priser

"Today is a gift. That´s why it´s called the present"

Priser Yogan

Titta alltid under sidan AKTUELLT för nyheter, workshop, inställd yoga, tillagd yoga, yogaresor etc.


Efter 18 år med yoga och thaiyogamassage i Nynäshamn flyttar jag den 19 november till en ny lokal på Lokmannavägen 8 i Nynäshamn. Drop in yogan pågår. Kurserna börjar v4 2020


Långtidssjukskrivna (vid uppvisande av sjukintyg) och pensionärer har alltid 20 % rabatt


PRISER FR.O.M December 2019 i den nya yogastudion på Lokmannavägen 8, Nynäshamn.


För Elisabeths trogna yogisar med existerande "frihetskort"/yogakort köpta innan 2019 gäller dessa kort t.o.m. 31 mars 2020. Inköpta under 2019 gäller så länge du har gånger kvar.


Kurser 90 minuter, 7 tillfällen: (Om du vill gå till ett reducerat pris från start till stoppdatum)

1200 kr/kurs. Drop-In till dessa kurser 200 kr/per gång. Halva priset om du går en annan kurs. LÄS MER OM AKTUELLA KURSER under länken KURSER


FRIHETSKORTET (90 minuterspassen) gäller så länge du har gånger kvar.

10 gånger 1500 kr.  Går självklart att använda till kurserna.


Om du har ett "frihetskort" för 60-minuterspassen och vill gå på 90-minuterspasset lägger du bara till mellanskillnaden.


Kurser 60 minuter, 7 tillfällen: Om du vill gå till ett reducerat pris från start till stoppdatum)

900 kr/kurs. Drop-In till dessa kurser 160 kr/per gång. Halva priset om du går en annan kurs.

LÄS MER OM AKTUELLA KURSER under länken KURSER


FRIHETSKORTET (60 minuterspassen) gäller så länge du har gånger kvar. 10 gånger 1200 kr. Går självklart att använda till kurserna.


KARMAKONTO

Vi hamnar alla i situationer i våra liv då vi som mest behöver yoga och massage men kanske p.g.a. sjukskrivning, långvarig arbetslöshet eller annat inte har råd att betala fullt pris. På Thai yoga massage Center finns alltid utrymme för individuella priser och vi hittar alltid en lösning. Du behöver bara be om ett samtal.

Reducerat pris är främst för de med låg inkomst. Om även det reducerade priset är för högt för dig, eller om du vill dela upp betalningen, hör av dig så hittar vi en lösning. FÖR MIG ÄR DET VIKTIGT ATT DE SOM VILL DELTA FÅR DET, OAVSETT EKONOMISKT SITUATION.

 

FÖRSTA GÅNGEN DU YOGAR? Prova på pris 90 min 130 kr och 60 min 100 kr.Du tränar yoga  helt utifrån dig själv och dina egna förutsättningar. Lyssna till din kropp, på vad den "kan" och "vill" göra. Vid eventuell sjukdom eller skada skall läkare alltid rådfrågas först, meddela detta innan passet börjar. All träning sker på egen risk. Självklart stänger vi av våra mobiler i yogasalen.


Hos oss kan du betala med swish eller mot faktura.

Elisabeth är Ansluten till Friskvårdskuponger, Actiway och Wellness.


Privat Yogaträning hos Elisabeth: För dig som av någon anledning inte vill eller kan öva yoga i grupp, som vill ha ett program speciellt för dig och dina förutsättningar går det bra att komma på egen hand. Vi utformar då tillsammans ett yogapass för dig. Pris/timme för privat tid: 550 kr inkl moms.Elisabeth Nilsson * Diplomerad Thaiyogamassör * Dipl. Yogalärare & Hawaiiansk Massör * F-skattsedel * Ansvarsförsäkrad


Copyright © All Rights Reserved.